Muziek


Johnny Boeve - Mij hou je niet tegen

'Mij hou je niet tegen' is de eerste single van Johnny Boeve. In samenwerking tussen Lapanouse en Audiochef in Hilversum is deze single geproduceerd. Johnny

is een eigentijdse singer-songwriter die Nederlandstalige Nederpop schrijft. De nummers zijn zeer herkenbaar en hebben allemaal een eigen geluid. 

 

 Label : Lapanouse Music


Het is Overal - Oh Hunny Bunny

Speciaal voor de konijntjes hebben wij een ontzettend leuke nieuwe single gemaakt van 1 minuut. De tekst is geschreven door Minke Maat en Eline van Kamperdijk het nummer ingezongen. 

 

 

Label : Lapanouse Music


Het is Overal - Als ik naar je kijk

Als ik naar je kijk is de 2e single van 'Het is Overal.' De tekst is geschreven door Minke Maat en de muziek gecomponeerd en geproduceerd door Fanuel. Samen met zangeres Sylvana Oosterhoff, violiste Jessie Kamp en Celliste Leontien Stordiau hebben ze een prachtig nieuw nummer neer weten te zetten. De videoclip is in samenwerking met Fletcher hotel Eerbeek en Arjen en Dafne Thielking.

 

Label : Lapanouse Music


Apeldoorn voor Serious Request - A family again

Speciaal voor Serious Request hebben Minke Maat en Fanuel Coenraad 'A family again' opgenomen. Samen met : Mensje van Steen, Denise Koller, Sjoerd Bos, Tom Haze, Jessie Kamp, Willie Kers, Charles Nahuway, Lex Pelamonia, Yorick Mensink, Paul Kippersluis, Danny Kalima, Richard Joris, Chase Muskita, en producent Niels Verhoek is deze single uitgebracht voor het goede doel. 

 

Label : Lapanouse Music


Het is Overal - Dat ben jij

'Dat ben jij' is de eerste single die uitgebracht is voor 'Het is overal.' Zangeres Sabien Bouw, violiste Jessie Kamp en pianist en componist Fanuel Coenraad hebben de prachtige song opgenomen op de tekst van Minke Maat. De video is gemaakt door kleine verhalen videografie in opdracht van Elsker Livet - De boutique weddingplanner.

 

Label : Lapanouse Music


Fanuel Coenraad - Evanesce

Evanesce is een van de prachtige composities van Fanuel Coenraad op piano. Meeslepend, rustgevend, prachtige film muziek waren de eerste commentaren op deze compositie.