Bookings


Lapanouse Music

Lapanouse Music is het label voor Fanuel Coenraad. Lapanouse bedenkt, ontwikkelt en organiseert programma's voor en met Fanuel. Hierdoor ontstaan de mooiste creaties en kunnen wij altijd exclusiviteit bieden. 

 

De mogelijkheden zijn zeer divers, van Fanuel Solo, tot met zangeres, violiste, en compleet met band, op de achtergrond van een spreker tot improvisaties. Ook zijn er mogelijkheden voor het begeleiden van een koor.

 

 


Solo

Fanuel speelt prachtige ballads, klassieke nummers, pop en Jazz, improvisaties op de achtergrond maar ook op de voorgrond. Hij laat vooral de mensen genieten en speelt graag wat er op dat moment naar geluisterd wilt worden. 

Sylvana Oosterhoff

Sylvana afgestudeerd als Musical Artist laat haar kwaliteit vooral op het podium horen. Een fantastische zangeres die met heel veel gevoel mensen weten te raken. Vooral op uw bruiloft, bedrijfsfeest of in het theater een verademing om naar te luisteren. 

Jessie Kamp

Wanneer iemand op het podium de show weet te stelen, dan is dat Jessie. Ze beheerst haar instrument indrukwekkend. Voor 'Het is Overal' speelt ze ook alle vioolpartijen in en bovenal is ze een toevoeging aan elk optreden.